Tre sorters mousse med bär och frukt

Gluten och laktosfri.  Räcker till 4-6 personer beroende på hur stora serveringsskålar du tar eller hur mycket ni vill äta:-)
 
 
 
5 dl laktosfri vispgrädde
100 gram vit choklad  (Jacquo är gluten och laktosfri)
100 gram mörk choklad (Jacquo är gluten och laktosfri)
1 dl färska bär tex jordgubbar.
 
Koka upp 4 dl grädde i en kastrull, precis vid kokpunkten dra av kastrullen från plattan. Dela chokladen i mindre bitar och lägg i varsin skål som klarar värme. Häll över 2 dl av grädden över den vita chokladen, och 2 dl över den mörka chokladen. Rör om, låt stå tills det smält. Låt grädd-chokladen stå i kylskåp i minst fyra timmar. Vispa upp den resterande grädden ,blanda i bär. Ta fram den nu kalla grädd-chokladen vispa upp till mousse.
 
Fyll skål eller glas eller vad du vill servera i , Gör olika lager med moussen, ha gärna bär eller frukt emellan lagren. Jag hade hackade hasselnötter på också. Men man tar vad man vill:-)
 
 
Förvara i kylskåp fram till servering. (ursäkta bildkvaliten men det blev inte så bra att ladda upp från mobilen)