Hyacinter och mossa och stjärnanis:-)

När man börjar pynta är det svårt att sluta...Så hyacinterna fick också åka fram:-)
 
Vita hyacinter, lite mossa, stjärnanis och kanel skymtar fram...:-)
 
 
 
Stjärnanis ser ut som som stjärnor och doftar lakrits:-)
 
 
 
 
 

Sju dagar har veckan!

Hej, om en månad är det julafton...och om en vecka första advent, då jag kommer ha en intensiv vecka den som kommer och även kommer att vara bortrest en del och kommer hem sent på lördag kväll så förberedde jag advenstljusstaken idag... Ja jag ser att ljusen ser ut som de har varit tända men så är inte fallet:-) Kör på glam and shine i år igen, varför ändra ett vinnande koncept!:-)
 
 
 
 
 
 
Nu står den klar och redo i förrådet för att tas fram på söndagsmorgon!
 
 
 
 

Lakritstårta och julpynt

Ungarnas kusin, Svante Vante har önskat sig en tårta av sin faster... Fastern det är jag så alldeles snart ska jag ställa mig och baka, lakritstårta till honom. Om ni vill ha receptet kika här...
 
http://tisdags.blogg.se/2013/september/lakritstarta.html
 
I kväll efter jobbet har jag hunnit massor, varit hos min mamma, ätit en pepparkaka:-) varit och storhandlat men även latat mig en stund legat på sängen i den utflugna dotterns rum och läst ut en bok I natt är du död hette den, hemskt namn, men bra bok.
 
När boken var slut låg jag kvar och tittade på trollhasseln med pynt i, egentligen är det julpynt men de hänger och dinglar där året om...
 
 
 
Visst är de fina, jag tror de är från Indiska från början men jag köpte de på Myrorna. Myrorna och andra second hand affärer är perfekta butiker att köpa julpynt i:-)